Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین ، سیدمحمد هاشمی نژاد گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و درخواست‌های همیشگی سهامداران از مجموعه ساتا لزوم «حمایت قیمتی» از ارزش سهام شرکت‌های بورسی در ایام نوسانی و بحرانی بازار است. لذا در یک اقدام ارزشمند، مصوبه حمایت از سهام بورسی مجموعه در قالب نهاد مالی با عنوان صندوق بازارگردانی به تصویب رسید تا سهامداران و کلیه ذی‌نفعان از عملکرد و برکات این موضوع، بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدیریت دارایی‌ها و بازارگردانی سهام گروه هم متضمن حفظ اعتبار و جایگاه شرکت‌های ساتا در بازار سرمایه است تا سرمایه‌گذاران با اطمینان و اعتماد برای سرمایه‌گذاری در مجموعه ساتا، ورود کنند.

هاشمی نژاد در خصوص سازوکار این صندوق گفت: راه‌اندازی صندوق بازارگردانی مهرگان در بستر فناوری‌های نوین و بهره‌مندی از معاملات الگوریتمی، گام بسیار اثربخشی برای ارتقای کارایی و شفافیت و در نهایت اعتمادسازی در بازار به شمار می‌رود. مجموعه این اقدامات هم به واقعی شدن ارزش سهام شرکت‌های ساتا در بازار سرمایه و فراهم شدن شرایط برد-برد، خواهد بود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مهرگان تأمین پارس در بخش دیگر به ویژگی‌های این صندوق اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین مزایای راه‌اندازی صندوق شامل مواردی از قبیل «مدیریت حرفه‌ای دارایی‌ها»، «تنوع‌بخشی سبد سرمایه‌گذاری»، «تنوع استراتژی»، «نقد شوندگی بهینه دارایی‌ها»، «صرفه‌جویی در مقیاس»، «کاهش هزینه معاملات» و «داشتن ایستگاه معاملاتی برای انجام معاملات» است که می‌تواند چشم‌انداز مثبتی را برای حفظ و ارتقای ارزش سهام، موجب شود.

معاملات الگوریتمی؛ برگ برنده صندوق مهرگان

هاشمی نژاد در خصوص بهره‌مندی از معاملات الگوریتمی برای مدیریت صندوق مهرگان گفت: معاملات الگوریتمی در بازارهای مالی به معنای استفاده از برنامه‌های کامپیوتری برای ورود سفارش‌های معاملاتی است. معاملات الگوریتمی کاربرد گسترده‌ای در شرکت‌های تأمین سرمایه، صندوق‌های بازنشستگی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک دارد.

وی تأکید کرد: در معاملات الگوریتمی، یک یا چند الگوریتم در انتخاب و اعمال سفارش‌ها، بدون دخالت انسان تصمیم‌گیری و اجرا می‌شود و بر اساس این روش، پیش‌بینی‌ها و تصمیمات بر پایه مدل و تئوری احتمالات ایجاد می‌شود.

عضو هیات مدیره گروه مالی ساتا به قابلیت دیگر این صندوق اشاره کرد و گفت: صندوق بازارگردانی مهرگان، اولین و تنها صندوق بازارگردانی با قابلیت محاسبه NAV جداگانه برای هر نماد (Multi NAV) در مجموعه ساتا است. این قابلیت باعث می‌شود که سهام سایر شرکت‌های گروه نیز تحت عملیات بازارگردانی قرار گیرد و در نهایت ثروت تمامی ذی‌نفعان و بازنشستگان و سهامداران گروه ساتا، افزایش یابد.

افتتاح رسمی واحد معاملات کالایی کارگزاری آرمون بورس

هاشمی نژاد در ادامه به افتتاح رسمی واحد معاملات کالایی کارگزاری آرمون بورس اشاره کرد و گفت: هم‌زمان با رویداد افتتاح صندوق بازارگردانی، آغاز به کار رسمی و نمادین واحد کالایی کارگزاری آرمون بورس نیز صورت گرفت و این کارگزاری با اخذ این مجوز به دنبال تکمیل زنجیره ارزش خود برای ارائه خدمات به متقاضیان در بازار سرمایه است.

به اطلاع می‌رساند آیین افتتاح رسمی صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی مهرگان با حضور مدیرعامل و معاونان سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا) در ساختمان گروه مالی ساتا، برگزار شد. در این مراسم  هاشمی نژاد، مدیرعامل گروه مالی ساتا ضمن ارائه گزارشی از روند شکل‌گیری صندوق بازارگردانی مهرگان، فرصت‌ها و پتانسیل‌های ارزش‌آفرینی و خلق ثروت توسط این نهاد مالی را برای خانواده بزرگ ساتا، تشریح کرد.

گروه مالی ساتا در پنج حوزه راهبردی «مدیریت دارایی»، «تأمین مالی»، «بازارسازی و بازارگردانی»، «مدیریت و راهبری شرکتی»، «توسعه زنجیره ارزش مالی» و «تحقیق و توسعه» ماموریت های خود را تعریف کرده است. گروه مالی ساتا در چشم‌انداز خود آورده که «قصد دارد با ایجاد هم‌افزایی، تکمیل زنجیره ارزش خدمات مالی و سرمایه‌گذاری، جایگاه یکی از سه گروه مالی برتر کشور را به لحاظ ارزش دارایی‌ها و حضور اثرگذار در بازار با اتکا به توانمندی‌های مدیریتی و سرمایه انسانی خود بر بستر ارزش‌های بنیادین تعریف‌شده و در تعامل سازنده با اقتصاد ملی در اختیار داشته باشد».

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه سیدمحمد هاشمی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا

بیش از ۳ میلیون تن انواع محصول به ارزش ۳۶ همت هفته گذشته در بورس کالا دادوستد شد و سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی، و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را داشتند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در معاملات هفته گذشته بازار فیزیکی بورس کالای ایران 3 میلیون و 284 هزار و 326 تن انواع محصول به ارزش 36 هزار میلیارد تومان دادوستد شد. به لحاظ حجم سیمان، سنگ آهن و فولاد بیشترین حجم معاملات را در تالار صنعتی و معدنی و وکیوم باتوم، قیر و مواد پلیمری نیز بیشترین حجم معاملات تالار پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی را به خود اختصاص داده بودند.

بر اساس این گزارش، تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد معامله 2 میلیون و 719 هزار و 651 تن انواع کالا به ارزش 24.7 هزار میلیارد تومان در هفته گذشته بود.

در این تالار یک میلیون و 297 هزار و 938 تن سیمان، 741 هزار تن سنگ آهن، 422 هزار و 238 تن فولاد، 231 هزار و 250 تن آهن اسفنجی، 17 هزار و 210 تن آلومینیوم معامله، 7 هزار و 930 تن مس، یک هزار و 185 تن روی، 200 تن کک و 200 تن کنسانتره مولیبدن شد.

از طرفی در دو بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 421 هزار و 768 تن انواع کالا و محصول به ارزش 9.1 هزار میلیارد تومان به فروش رسید.

در تالار فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی 184 هزار و 900 تن وکیوم باتوم، 140 هزار و 449 تن قیر، 102 هزار و 877 تن مواد پلیمری، 54 هزار و 500 تن لوب کات، 39 هزار و 103 تن مواد شیمیایی، 13 هزار و 970 تن گوگرد، 5 هزار و 521 تن روغن و 570 تن گازها و خوراک ها معامله شد.

همچنین تالار کشاورزی نیز شاهد معامله یک و نیم تن زعفران به ارزش 150 میلیارد تومان بود و بازار فرعی هم معامله 22 هزار و 623 تن انواع کالا و محصول به ارزش72.2 میلیارد تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس