Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تفاوت رویکردهای سامانه ساها و ساتا در این دانشگاه بزرگ کشور گفت: بخشی از آزمایشگاه‌‌‌‌‌های دانشگاه آزاد که جزو آزمایشگاه‌‌‌های پیشرفته این دانشگاه با تجهیزات ویژه محسوب می‌‌‌شوند، این پتانسیل و ظرفیت را دارند که در قالب آزمایشگاه‌‌‌های تحقیقاتی و همکار استاندار، خدمات مختلفی را در این حوزه به صورت حرفه‌‌ای و تخحصصی به ارگان‌‌‌‌‌ها و سازمان‌‌‌های بیرون از دانشگاه ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارائه خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی را در سامانه مجزایی تحت عنوان ساتا در نظر گرفتیم. سامانه ساها هم کل آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌های دانشگاه آزاد را در برمی‌‌‌‍‌‌‌گیرد که قسمت عمده آن آزمایشگاه‌‌‌‌های آموزشی ویژه دانشجویان و دانشگاه است. مهم‌‌ترین ماموریت سامانه ساتا که بخشی از مجموعه بزرگ ساهاست خدمات‌‌رسانی به بیرون و همکاری به عنوان آزمایشگاه تحقیقات استاندارد و ارائه سرویس آزمایشگاهی به صنایع استان است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه درباره نحوه خدمات‌‌‌‌رسانی توسط آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساها خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ساها خدمات‌‌رسانی مناسبی به بیرون از دانشگاه هم می‌‌توانند داشته باشند. ارائه خدمات به دانشجویان سایر دانشگاه‌‌‌‌های دولتی و مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی که دوره‌‌های عملی آزمایشگاهی را در آزمایشگاه‌‌های دانشگاه آزاد بگذرانند یا برگزاری کارگاه‌‌های آموزشی برای دانشجویان رشته‌‌‌‌های علوم آزمایشگاهی که می‌‌توانند برای دانشگاه درآمدزایی مناسبی داشته باشند از جمله خدمات‌‌‌‌رسانی این آزمایشگاه‌‌‌هاست.

نگاهداری تاکید کرد: در حال حاضر، تعداد آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های آموزشی بیشتر از آزمایشگاه‌‌‌‌های تحقیقاتی است که در قالب سامانه ساها تعیین شده است.

وی تصریح کرد: 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه در مجموعه ساها داریم و در بخش ساتا که مجموعه‌‌‌‌‌ای جدید در بخش آزمایشگاهی دانشگاه آزاد است واحدهای دانشگاه آزاد یک بازبینی در بخش آزمایشگاه‌‌ها دارند تا آزمایشگاه‌‌های تحقیقاتی را گسترش دهند و اگر یک برآورد راجع به آزمایشگاه‌‌های ساتا داشته باشیم انتظار می‌‌رود، حدود 200 آزمایشگاه جامع تحقیقاتی در کلیه دانشگاه‌‌های آزاد مراکز استان‌‌‌‌ها ایجاد شود.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی درباره خدمات‌‌رسانی آزمایشگاه ساتا یادآور شد: در حقیقت این آزمایشگاه ساتا است که به عنوان همکار استاندارد و آزمایشگاه جامع تخصصی به صنایع استان و سازمان‌‌های مرتبط خدمات آزمایشگاهی ارائه می‌‌دهد. برای گسترش ارتباط با سازمان‌‌ها و نهادهای مختلف یک هویت حقوقی برای عنوان مرکز خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی هر استان مشخص کردیم که دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان، مرکزی با این عنوان دارد و هویت اداری و مالی مستقلی را برای آن تعریف کردیم تا بتواند با صنایع بیرون قرارداد بسته و فاکتور ارائه دهد.

نگاهداری متذکر شد: کارکنان هر یک از این مراکز آزمایشگاهی دانشگاه آزاد در استان‌‌‌ها، ساختاری چابک دارد و هر مرکز یک رئیس و نهایت 4 نفر کارشناس دارد. هدف از تشکیل این مرکز، بیشتر هویت اداری و مالی مستقلی بوده که منجر به راه‌‌‌‌اندازی این مرکز شده است. دانشگاه آزاد در هر استان یک مرکز آزمایشگاهی با چنین ویژگی‌‌هایی را می‌‌‌تواند دایر کند و راه‌‌اندازی این آزمایشگاه‌‌ها به کلیه واحدهای مراکز استان در دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده است.

وی در پایان درباره قرارداد با ارگان‌‌‌ها و سازمان‌‌‌‌های مختلف توسط مراکز آزمایشگاهی ساتا تاکید کرد: با توجه به آیین‌‌‌نامه جدید مراکز خدمات آزمایشگاهی چند ماهی را به استان‌‌‌ها فرصت دادیم تا واحدهای دانشگاهی در زمینه توسعه امور آزمایشگاهی و قرارداد با ارگان‌‌‌‌های مختلف، شروع به فعالیت کنند؛ بنابراین، هنوز برای کسب نتیجه و دریافت گزارش در این خصوص از واحدهای دانشگاهی زود است و نیازمند فرصت بیشتری برای جلب اعتماد و انعقاد قرارداد با سازمان‌‌های مختلف در جهت انجام فعالیت‌‌های آزمایشگاهی هستیم.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بابک نگاهداری سامانه ساها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سامانه ساها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۰۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت

ایسنا/بوشهر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحدها استفاده نمایند.

به گزارش ایسنا، سروری‌مجد روز شنبه ۸ اردیبهشت در جریان بازدید از پتروشیمی های مستقر در عسلویه  با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیازها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.
دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.
سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.
وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.
دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند
مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.
غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.
وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود